Pštrosí steak

Neohodnoceno
 
 

Vakuově baleno, při cca 4 stupních vydrží až 28 dnů. Cena je uvedena za 1 kg. Balení je cca 0,3 - 0,5 kg (zaplatíte za jeden kus cca 198 - 298 Kč).Konečná cena bude přepočtena dle skutečné gramáže.

Chlazené a vyzrálé pštrosí maso z nejkvalitnější hřbetní části.

 

 
Dostupnost Skladem
656 Kč / kg    
Kategorie Pštrosí maso z farmy
 

Jedna z mála farem v České Republice soustředící se na chov pštrosa Nandu Pampového.

Pštrosi jsou chováni na zelené louce.

Vhodné ke grilování, kdy se maso zprudka opeče z obou stran po krátkou dobu cca 2 minut a tím zůstane krásně šťavnaté. Po upečení maso zabalte do alobalu a nechejte jej v teple odpočinout po dobu 3 minut.

Hmotnost 1 kg